2016 OOST EUROPA

Oost Europa

on a

motorcycle


Eindelijk komt het ervan, een reis met de moto op mijn eentje. Iets waar ik al een tijdje mee bezig was en nu is het zover.. Niet het verre avontuurlijke maar een beetje korter bij huis. Meer geschikt voor de zware motor waarover ik momenteel beschik. Het wordt een reis door Oosteuropa. Niet direct een droomvakantie, maar ik vermoed,na mijn eerdere avonturen in Roemenie, Tsjechie, Slovakije, Bulgarije en  Slovenie, zeker niet onaantrekkelijk. Heel weinig, tot niets voorbereid, enkel een globaal plan van hoe ik ga rijden. Verder zien we dag per dag. Het globale plan is via Ex- Joegoslavie naar Griekenland en dan via Bulgarije en Roemenie naar De Krim in Oekraine. Vervolgens  terug naar Roemenie en via Polen naar de noordelijke Baltische staten. Daarna zien we, of naar huis ofwel naar de Noordkaap.