ANTKADE

OVERLAND VAN ANTWERPEN NAAR DELHI VIA KATHMANDU MET DE MOTORFIETS

18-10-2010

Gisteren hebben we onze laatste etappe gedaan en zijn we 's avonds op onze respectievelijke bestemmingen aangekomen. Ons laatste verslag is op het blog oosteuopa aangevuld en ons avontuur zit erop. Het is niet verlopen zoals gepland, door omstandigheden, maar het is toch wel een unieke belevenis geweest waar we beiden veel van geleerd hebben en ook onze respectievelijke meningen over bepaalde landen hebben gevormd en aangepast. We danken ook iedereen die een reactie gestuurd heeft of een persoonlijke mail. Misschien komt er ooit nog eens een vervolg.

12-10-2010

Gisteren zijn we de grens met Bulgarije overgegaan. Gezien de miezerige weersomstandigheden hebben we besloten de kortere weg naar huis te nemen. We hebben ons blog aangevuld bij Turkije en Oosteuropa onder categorie terugweg.

03-10-2010

28-09-2010

Vandaag zijn we de grens met Turkije terug overgegaan. We zullen het blog vanaf nu verder aanvullen via de link Turkije.

Na 7 dagen internetloos geweest te zijn kunnen we vandaag terug op het net. Het is wel met minder vrolijk nieuws. Door ziekte van Luc en de actuele toestand in Pakistan werd beslist onze expeditie in Bam af te breken. Het is uiteindelijk een beslissing van het verstand geweest want de wil om door te gaan was er zeker nog. Maar gezien de risico’s – momentane zwakke gezondheid van Luc en de algemene gezondheidstoestand in Pakistan – leek het niet meer verantwoord dit land te doorkruisen. We rijden via een lichtjes andere weg terug huiswaarts en zullen het blog in die zin ook blijven aanvullen.

13-09-2010

Na enkele internetloze dagen kunnen we eindelijk terug op het web. We zijn op 10-09-2010 het nieuwe hoofdstuk IRAN binnengereden. We hebben het laatste stukje Turkije aangevuld en vanaf nu kunnen jullie ons volgen via het blog van Iran. Als we de mogelijkheid hebben vullen we aan maar we vermoeden dat dit steeds moeilijker gaat worden.  

24-08-2010

Gisteren zijn we Turkije binnengereden. Vanaf vandaag kun je ons verder volgen via het blog Turkije. Moet me al verontschuldigen want er zitten in ons eerste verslag nogal veel foutjes. Kan het echter niet meer wijzigen dus blijft het zoals het is.

09-08-2010

Morgen vertrek. Laatste stuiptrekkingen van de voorbereiding, nog dit, nog dat...... Verder beetje zenuwachtig, in Tsjechie overstromingen, half Pakistan onder water, aan Gilgit (ook Pakistan in de Hunzavallei) staat een dam op springen (gevolg zou vloedgolf van 60 meter zijn), in India Kasjmir een hoop landslides en overstromingen. Maar, joepie, eindelijk, morgen vertrek en we zullen er zowieso het beste van maken. In elk geval, wat er ook gebeurd, we bekijken het positief en we gaan ervan genieten. Nog een speciaal woordje van dank voor Rudi (Olie) - Alex (Stickers) - Hedwig (Moto's terug) en iedereen die ons gesteund heeft in de voorbereiding.

Vanaf morgen (of overmorgen) zullen we te volgen zijn via het blog van oosteuropa.

We worden morgen en nog enkele dagen daarna uitgeleide gedaan en begeleid door onze vrienden motard's Gino, Ronny en Michael.

03-08-2010

Nog 6 dagen voor vertrek. Koffers geplaatst op de moto's en getest of alles meekan. Alle Visa's zijn ondertussen in orde, de laatste van IRAN kan donderdag afgehaald worden. Route nog wat bijgeschaafd. Het mag stilaan gaan beginnen.

16-07-2010

Vandaag de site nog wat aangevuld. VISA pakistan - CARNET is in orde. VISA IRAN van den Ed is ook in orde. VISAS india ziin aangevraagd. Motoren zijn ondertussen ook zo goed als klaar. Nog 3 weken te gaan.

20-6-2010

Ik ben vandaag uiteindelijk begonnen aan het maken van de website over onze motorreis naar NEPAL/INDIA. In de loop van de volgende dagen - weken zal de site hopelijk (tijd en goesting) regelmatig worden aangevuld en zou hij uiteindelijk volledig moeten klaar zijn tegen vertrek op 10/08/2010